Последователи

понеделник, 19 юли 2010 г.

ПЪРЖЕНА МАНАТАРКА


ПРОДУКТИ:
манатарка
масло
сол




ПРИГОТВЯНЕ:
Манатарката се изрязва там където е наранена или има надупчено от червеи.Измива се добре и се подсушава с домакинска хартия.Нарязва се на парчета и се слага в запърженото масло.Бърка се постояно и след около 5 минути се вади.

2 коментара:

  1. Зиче,изтекоха ми очите заради тези гъбки! Ох, ако ми паднеха....
    Много ми допадат рецептите.И се ровя в тях редовно! Чакам нещо ново!Нора

    ОтговорИзтриване
  2. НОРЧЕ тази седмица правих буркани от гъбки манатарка ,сърнела и пачи крак само че не можах да снимам развали ми се фотото и компа също за тома още нямам нови рецепти.Дано по бързо ги оправят че сега от на дъщеря ми компа пиша.
    Целувки и прегръдки:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...