Последователи

неделя, 17 октомври 2010 г.

РЕВАНЕ





ПРОДУКТИ:
4 -яйца
1ч.ч-захар
11/2ч.ч-брашно
1-бакпулвер
1-ванилия

за сиропа
2ч.ч.-вода и 2ч.ч-захар /захарта може и по малко да бъде/




ПРИГОТВЯНЕ:
Яйцата и захарта бих до побеляване.
Прибавих се останалите продукти и хубаво обърках.
Сипах в подмаслена и набрашнена тава 25см.
Пека на 180 градуса.
Като е готов блата, до суха клечка оставих да изстине напълно.
Сиропа се възвира на котлона и оставих да изстине.
Сиропирах реването.



2 коментара:

  1. Hayırlı haftalar, Ellerinize sağlık çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Her pazartesi yayınladığım "bloglardan seçmelerde"bu hafta yemek bir aşk isimli blog yazarının"milföye sarılı tavuk baget ve karışık sebzeli garnitür" isimli tarifi yayınlandı.
    "http://gencalsabahattin.blogspot.com"

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...