Последователи

неделя, 17 октомври 2010 г.

РЕВАНЕ




ПРОДУКТИ:
4 -яйца
1ч.ч-захар
11/2ч.ч-брашно
1-бакпулвер
1-ванилия



ПРИГОТВЯНЕ:
Яйцата и захарта се бият до побеляване,прибавят се останалите продукти и се пече в подмаслена и набрашнена тава на 180 градуса. Като е готов и изтинал напълно се сиропира с 2ч.ч.-вода и 2ч.ч-захар /захарта може и по малко да бъде/

2 коментара:

  1. Hayırlı haftalar, Ellerinize sağlık çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Her pazartesi yayınladığım "bloglardan seçmelerde"bu hafta yemek bir aşk isimli blog yazarının"milföye sarılı tavuk baget ve karışık sebzeli garnitür" isimli tarifi yayınlandı.
    "http://gencalsabahattin.blogspot.com"

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ще посетя сайта.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...