Последователи

сряда, 27 октомври 2010 г.

ГЮВЕЧ С РЕБЪРЦА



ПРОДУКТИ:
500гр- свински ребърца
6-7 -големи картофа нарязани на резени
2-3-моркова на шайби
4 -чушки зелени и червени нарязани на едро
2глави -кромид лук на едро
1шепа -грах
4 домата нарязани на кубчета
1ч.л.-червен пипер
1к.ч.олио
сол,джоджен,ронена чубрица,целина,чер пипер на зърна или една лютива чушка на ситно



ПРИГОТВЯНЕ:
Всички подправки и продукти измити и нарязани слагам в подходяща тава.Обърквам добре слагам ребърцата помежду зеленчуците наливам вода малко преди да ги залее и слагам във фурната.Пека на 200-250 градуса.Ако водата изври добавете още да не остава на мазнина .Когато месото е готово и гювеча е готов.
В къщи много се харесва този гювеч.Прави се с различно месо кой каквото има телешко, шилешко,свинско, особено пък ако има и бамя и зелен фасул мммм супер.
Сега имах само тези продукти... и така стана също много вкусно .


2 коментара:

  1. Hayırlı günler, çok güzel, çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılarımla.

    ОтговорИзтриване
  2. Fuat Gencal Благодаря за оценката.
    Чест е за мене.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...