Последователи

сряда, 3 ноември 2010 г.

ПАНИРАН КАРФИОЛ




ПРОДУКТИ:
1 средна глава- карфиол
3- яйца
брашно за гъста каша
1ч.ч бира
сол,чубрица,малко червен пипер
олио за пържене




ПРИГОТВЯНЕ:
* Карфиола се къса на розички и се бланшира във подсолена вода за 5-10 мин.
* Вадим в гевгир и оставяме добре да се отцеди.
* От яйцата,брашното,бирата и подправките правим гъста каша.
* Потапяме розичките в кашата и пържим в сгорещено олио до златисто.
* Карфиолът се поднася като отделно ястие или като гарнитура към пържени и печени меса.

7 коментара:

  1. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    ОтговорИзтриване
  2. Как може да допуснете някакъв идиот да пише на незнаен език. Аз знам 7 езика, но не и този.

    ОтговорИзтриване
  3. pti, Срамота за знаещия 7 езика да се държи по такъв елементарен и обиден начин. В крайна сметка има гугъл преводач. Много грозно изказване - направо съм бясна!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6 май 2012 г., 15:05

    защо има толкоз злобни хора и праскат отровата си на ляво и дясно???Не мога да разбера тази PTI кое и дава право да обижда хората по този начин???Не се сърди на хората мила,а вземи научи и този език,за да се научиш от този човек които обиждаш как да се изразяваш......

    ОтговорИзтриване
  5. pti съжалявам ви!
    Едва ли нормален човек ще знае 7 езика както твърдите.
    Никой не ви дава право да обиждате моите почитатели В МОЯ БЛОГ!!!!
    От този човек има много да научите но такива като вас едва ли ще го сторят защото са злобни нисши човечета.
    ОЩЕ ВЕДНЪЖ АКО ВИ ЗАСЕКА В НЕГО ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...