Последователи

четвъртък, 18 ноември 2010 г.

ДОМАТИ НА ФУРНА



ПРОДУКТИ
5 средни домата,
2 глави лук,
няколко скилидки чесън,
босилек,
50гр.ситно настърган пармезан (аз сложих кашкавал),
3 с. л. галета,
5 с.л. олио или зехтин,
сол.




ПРИГОТВЯНЕ
Доматите се нарязват на шайби и се нареждат в на маслена тава.
Върху тях се слагат нарязания на кръгчета лук и пресования чесън.
Босилека се нарязва на ситно, смесва се с галетата, олиото или зехтина и настъргания кашкавал, посолява се.
Сместа се разпределя най-отгоре върху лука. Пекат се в загряна фурна 30 минути при температура 200С.
Аз пекох към 40 мин ...
Много апетитна и вкусна рецепта разяждаща .



ИЗТОЧНИК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...