Последователи

събота, 22 януари 2011 г.

ПРАЗЕНА ЯХНИЯ



ПРОДУКТИ:
4 стръка -праз нарязан
агнешко месо сварено предварително /става и с пилешко и със свинско/
1-морков
1/2 буркан -домати стерилизирани /с пресни също става/
червен пипер,олио,
чер пипер на зърна,
2- дафинов лист
брашно за сгъстяване накрая.



ТАКА НАПРАВИХ
Месото нарязано на парчета го сварих.
В подходяща тенджера нарязах праза ,моркова и прибавих олио за да се запържи.
Прибавих червения пипер,доматите,подправките ,месото и бульона от него.
Така вря на тих огън докато праза омекна.
Разбърках малко брашно и сгъстих яхнията и отстраних от котлона.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...