Последователи

събота, 22 януари 2011 г.

ПЕКАНА СКУМРИЯ СЪС ДОМАТЕН СОС


ПРОДУКТИ:
3-скумрии
1буркан -домати
2-кромида нарязани
3бр.-дафинов лист ,
чер пипер на зърна,
сол,олио


ТАКА ГО НАПРАВИХ
Измих и изчистих скумрията и цяла я сложих в подходяща тава където ще се пече.
Доматите и кромида ги смесих сложих вътре малко сол ,зърната пипер,,дафиновите листа.
Изсипах във тавата около рибата .
Полях отгоре със олио и сложих във фурната и пекох до готовност.




Сервирах с лимон който с длани го търкалях по масата да се отлепи кората и направих една цепка от единия край ето така:


По този начин лимона е изключително добър и удобен за употреба.

1 коментар:

  1. Анонимен10 юни 2012 г., 1:01

    Сигурно готвиш вкусно...
    Извини ме, но българският ти език е безумен! Освен това се казва "печена", а не "пекана".

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...