Последователи

неделя, 20 февруари 2011 г.

ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ С ПИЛЕ



ПРОДУКТИ
пилешко или свинско месо става със всякакво
1 буркан -гювеч
5-6 картофа
1-кромид лук
2 -моркова
1к.ч./от по големите чашки/ - ориз
сол,магданоз,червен пипер,чер пипер
1к.ч-олио


ПРИГОТВЯНЕ
Месото нарязвам на порции пилешкото го слагам така сорово но ако е свинско малко го варя предварително.
Всички продукти и подправки нарязвам и слагам в тава.
Обърквам всичко ,нареждам порциите месо,сипвам вода почти до горе да покрие продуктите или бульон от вареното месо...
Така пека във фурната до готовност.
Гледам да не става сухо и ако е нужно доливам вода или бульон.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...