Последователи

събота, 26 март 2011 г.

ОРИЗ ГЮВЕЧ




ПРОДУКТИ
500гр -ориз
1буркан -стерилизиран гювеч или замразена смес
1/2 буркан -домати
2- моркова
сол,магданоз,
1к.ч.-олио


ПРИГОТВЯНЕ
Този ориз го правя в голям тиган с капак на котлона.
Зеленчуците ги задушаваме в олиото за около 5-10 мин..
Прибавям ориза, солта, магданоза и хубаво разбърквам.
Наливам вода 3 към 1 /ако ви е една купичка ориза три вода се налива/.
Така като заври намалям котлона на 2 и бавно къкри до готовност.


СЪС ДОМАШНО ТОПЛО ХЛЯБЧЕ Е СТРАХОТНО :)
вижте рецептата на раздел ХЛЯБ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...