Последователи

четвъртък, 24 май 2012 г.

Печен свински джолан



Джолана го намазах със подправки кимион ,чер пипер,сол и масло.
Сложих в глинен съд с малко вода (може и бира) да се задуши и изпече.
Накъсах и сервирах.

Вие подправките по ваш вкус може да си сложите.
Гарнитурата също.



3 коментара:

  1. Честит празник,Зиче!
    Ох,така обичам джоланче-бих си хапнала с удоволствие...Тази порция толкова вкусно изглежда!
    Приятен ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Точно снощи варих джолан, как не публикува по-рано рецептата!!! Изглежда много вкусно. За следващия път:). Честит празник, Зиче, много подходящо ястие!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно! Много апетитно:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...