Последователи

четвъртък, 23 август 2012 г.

Печено пиле с "панада"




ПРОДУКТИ

едно голямо пиле (моето е домашен бройлер)
подправка " панада"за пиле на "BIOSET",има я, в големите супермаркети
червен пипер
сол,
1/2 ч.ч.-бира
олио
1/2 ч. ч.- водичка
олио за поливане ,или масло парченца се слагат върху всяка порция



Приготвяне
Пилето разфасовах на порции и леко осолих.
Хубаво овалях с подправка " панада"за пиле и с червен пипер.
Наредих в тава и полях с бира ,олио и малко водичка.
Покрих тавата с алуминиево фолио и пекох на 220 градуса в началото и като заври на 200 градуса за около 2ч.

15 коментара:

  1. ммм изглежда страшно апетитно ,Здравче!
    Взимам си едно бутче и отивам за биричка :))
    прегръдки и хубав следобед

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мимка стана невероятно вкусно с тази подправка за паниране е някаква нова на Биосет.Ако я намериш вземи си има за риба за кашкавал за много неща.
      Да ти е сладко с биричката мила!

      Изтриване
  2. Аха, шило в торба не седи...надявам се да си по-добре, щом подреди пиленцето и биричката....прати едно бутче насам.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иглика вярно е вече не ме свърта и лека полека се оправям та за това и чат пат се появявам.:)
      Забравих да снимам с биричка ама вие си пийнете от мен.:)

      Изтриване
  3. Много апетитно станало, Зиче! Браво на тебе, пак си се разшетала:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Траянче, имах рожденици дедко и дъщерята та това беше едното от ястията.
      Нямаше как да се скатавам.:)))

      Изтриване
  4. Леле, каква коричка е заформило пиленцетооо...
    Маме, взимам си идейката за пиленцето, че съм на диета и бягам да слагам кьополу в буркани, че са ми готови патладжаните:)
    Прегръщам те силно и те целувам*)
    Пожелавам ти един чудесен ден и хубав уикенд:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пак ли бе пиле си на диета ? Ма тази рецепта тъкмо за тебе даже мазнинка не слагай:)
      Как не беше по близо да дойда да ти помогна с кьополуто.
      Отиваме на балкана на кръщенка на хижа и на печено.:)
      Пожелавам ти и на теб невероятни почивни дни ,и много прегръдки от мен!

      Изтриване
  5. Жестоки снимки ,Зиче ...много ,много апетитни :)! Целувки ,приятелко и се радвам ,че си по-добре :* !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Приятелче мило понаучих се да дооформям снимките и стават вече за показ но съм на светлини години от момичетата на които им се възхищавам искрено на красотите които снимат.
      Силно те прегръщам мила.

      Изтриване
  6. Страшно апетитно изглежда, Зиче!
    Радвам се, че пак си на линия :)
    Моите най-добри пожелания за рожденниците!
    Хубав уикенд!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ели!
      Хубав уикенд и на тебе миличка!

      Изтриване
  7. Ммм, адски вкусно изглежда, Зиче! Великолепно предложение! Тъкмо се чудех какво да сервирам утре на моите, но да е по-бързичко, че нямам време да се занимавам с тенджери и тигани и ето ти на идея. Благодаря ти :)


    Хубава вечер от мен :)

    ОтговорИзтриване
  8. Зиче,да разбирам ли ,че вече си добре-щом си готвиш,няма проблеми.пилето е вълшебно-с тази коричка.и аз със снимките съм на вие,но има да уча още мнооого.
    Хубав празник ти желая и приятни почивни дни!Целувки!

    ОтговорИзтриване
  9. Привет и от мен!
    Много вкусно пиле си приготвила с апетитна коричка. Правя нещо подобно с бира, но като големи унищожители на картофите, добавяме и от тях.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...