Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 9 март 2013 г.

"Моля, помогнете на три деца да запазят майка си"


Мили хора,
Обръщаме се към вас с молба за помощ. Става въпрос за живота на една млада жена, Магдалена Янкова Стоянова от Варна, майка на три деца – Никол на 14 г. Яница на 13 г. и Кирил на 4 г.
Това е профилът и в БГ мама.

 Преди 3 месеца й откриха злокачествен тумор в жлъчката. Оперираха я, но туморът се оказа  на труднодостъпно място и не можа да бъде отстранен. Лекарите дават надежда, че туморът може да се ликвидира чрез химиотерапия и тя вече започна курс на такова лечение. Междувременно се установи, че в Плевен разполагат с модерна техника за лечение на подобен вид тумори, която буквално ги "стопява" без оперативна намеса. Маги беше на преглед там в края на февруари и лекарите са категорични, че в нейния случай лечението ще бъде успешно. Обаче тази процедура, както се досещате, не се вписва в никоя "пътечка" на Здравната каса. Общата сума е 6000 лева. Те вече са събрали половината от тях. Остават другата половина, т.е. 3000 лева. За много хора сумата е смешна, но за Маги и семейството й тя е цената на един живот. Ние сме група нейни приятелки, които искаме да направим всичко възможно, за да я спасим. Всяка от нас ще помогне на Маги с някаква сума според възможностите си, но се опасяваме, че сами няма да се справим.
Молим и вас за помощ. Кой колкото може. По левче, по два … сумата ще се събере и заедно ще върнем майката на три дечица, които ще ви бъдат благодарни цял живот.

Сметката,е в лева , по която събираме средствата за Маги 


  



Понеже не може да се каже точна дата докато има вливки и кога ще свършат и кога ще назначат   е лечението в ПЛЕВЕН слагаме един 

Молим ви, помогнете на Маги да живее. Praynig
 Помогнете на Ники, Яни и Кирчо да прегърнат майка си.  Praynig


Темата   в БГ -МАМА 

  
  ТЕМА  Това пък е във ФБ  и ви моля ,споделяйте за да достигне до повече хора.Praynig


МАГИ  ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ НЕ Е СРЕД НАС ,НЕ МОЖА ДА СЕ ПРЕБОРИ С БОЛЕСТТА!
Бог да я прости милата ми приятелка!

13 коментара:

  1. Искам да пожелая здраве и успех на Маги-дори и с малко,ще се постарая да помогна.Ако има начин за изпращане на смс,ще е още по-лесно за набиране на средствата.Повече хора ще се отзоват.Дано това стане по-скоро.Вярвам ,че ще се справи-искренно и го желая!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Живе, тя ще пита и за SMS-си утре ,но за сега само това.
      В момента е на вливки и много и е лошо и колкото може прави.Ние едвам я накарахме да си направи сметка за да и помогнем един месец я уговаряме.Радвам се че се съгласиха с мъжа и да помогнем колкото можем ,и всеки с колкото може.
      ПЛЮС ТОВА ПРЕДИ 3М СЕСТРА И ПОЧИНА ОТ СЪЩАТА БОЛЕСТ.Остави и тя едно детенце ,а майка и представяте ли си тази жена какво и е? Оффф направо очите ми се пълнят като си помисля... Дано се намерят повече добри хора и помогнем на Маги.

      Изтриване
  2. Сумата не е голяма и аз съм сигурна че има добри хора които ще помогнат за такава кауза, стига да научат за нея.
    Скоро бяха събрани много повече за Ани, и тя вече е в Германия за операция.
    Искренно се надявам че парите ще се съберат, и щом има лечение за заболяването на Маги, тя ще се оправи !
    Късмет и здраве!

    ОтговорИзтриване
  3. Да Гоголинче сумата не е голяма и искрено се надявам да се събере. Също така доста хора се обадиха че ще помогнат с малки суми но това е лъч светлина , капка по капка вир става!

    ОтговорИзтриване
  4. Дано повече хора се отзоват и малко по малко, кой с каквото може, да се съберат нужните средства! Вярвам, че Маги ще се оправи и ще се радва на живота и на децата си! Здравче и на теб желая здраве, приеми моите адмирации за безценния жест, който правиш, разпространявайки този зов за помощ сред повече хора!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дани, това е най малкото което мога да направя за мама на три деца ,или за човешки живот. Нали за това сме хората да си помагаме.
      Пуснах и във ФБ. и в БГ мамма тема пуснах и дано се справим с това ,и дано Магдалена се излекува, искрено се надявам и се моля.

      Изтриване
  5. Поклон пред теб, Зиче! А на Маги изпращам цялата си положителна енергия и и пожелавам да се оправи.

    ОтговорИзтриване
  6. Приятелко моя, поклон пред теб ! Знам какво е да имаш близък човек с тези проблеми, макар и с малко ще се включа!
    Успех в това начинание!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Елзе ,хора сме и трябва по някакъв начин да си помагаме иначе със злоба никога няма да се оправим.
      Сърдечно благодаря за твоята добра душа!

      Изтриване
  7. Успех, Зиче!
    От цялото си сърце ви го пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  8. Желая и късмет и кураж ! Ще намеря начин да помогна !
    Целувки за теб ,Зиче !

    ОтговорИзтриване