Последователи

събота, 17 август 2013 г.

ПИЛЕШКИ ШИЙКИ С МАСЛО




ПРОДУКТИ
пилешки шийки
масло за пържене
сол
чер пипер
червен пипер




ПРИГОТВЯНЕ
Измих добре шийките и сложих в тенджера с вода и сол да се сварят.
Оставих ги леко твърдички да не се разкапва месото.
Поръсих ги с чер пипер.
В тиган сложих маслото да се стопи и всяка шийка изпържих в него и сложих в подходяща чиния.
Преди да сервирам останалото масло в тигана леко затоплям и слагам в него червен пипер .
Поливам шийките и сервирам с гарнитура по избор. Всякаква гарнитура върви и салата и картофено пюре каквото се сетите.
А за мезе на ракийката или биричката са супер!



Много се тачат в къщи и като започнат да смучат тези шийки голяма тишина настава, защото всички са заети с оглозгването им. hahaha hahaha

И малко цветя от двора  на наши близки в Стрелча!






3 коментара:

  1. Много обичам шийки и непременно ще ги пробвам по този начин! Изглеждат много вкусно, а цветята ти са разкошни, мила!

    ОтговорИзтриване
  2. Много любимо мезе,за което ме подсети мило,Зиче!Прекрасна си!

    ОтговорИзтриване
  3. Шийки съм правила само на супа, но така никога не съм се сещала, а изглеждат много вкусно! Цветенцата са прелестни! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...