Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

понеделник, 28 юли 2014 г.

Паниран кашкавал и сирене във фини кори





Във ФБ в групите видях идеята за това невероятно вкусно нещо.
Irina Georgieva Я ПОКАЗА ВЧЕРА И АЗ ВЕДНАГА СИ Я СПРЕТНАХ ДНЕС.
Сърдечни благодарности за споделената рецепта.



Продукти
кашкавал (СТАВА СЪС ВСИЧКИ)
фини кори
олио за пържене

Приготвяне
Кашкавала се реже на парчета дебели 1 см. и се увива в 1/2 фина кора за баница на БЕЛЛА.
Така се приготвят всички парчета и после само се топват в яйце , галета и пак яйце и се пържат в повечко олио на силен огън, но се въртят няколко пъти ,за да не изгорят ,а да станат хрупкави и златисти.
По-удобно е да се правят по-малки парчета около 5 на 5 см.




***********************************
ТАКА НАПРАВИХ И СЪС СИРЕНЕТО
Нарязах правоъгълници и завих във фината кора.



МНОГО ВКУСНО И ИДЕЙНО ,ОПИТАЙТЕ!

6 коментара:

  1. Чудно си го приготвила това кашкавалче, Здравче! Ще взема и аз да се възползвам от идеята, в къщи много ще се хареса :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Много си бърза, Зиче, но то е така - вкусните рецепти отлагане не търпят:). И аз видях идеята някъде във ФБ и се радвам, че сподели и твоят резултат, понеже се чудех как е кашкавалът с корите. Но и след твоята препоръка, вече е ясно, че ще се прави. Благодаря и на авторката за споделянето! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравче, това е страхотна вкусотия :) непременно ще направя и аз, още повече че обикновения кашкавал пане не ми се получава много много, въпреки че спазвам всички правила за приготвянето му :)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасно предложение, Здравче ! У дома много е на почит всяко сирене и кашкавал, а това трябва да се опита в най-скоро време! Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Зиче, пак ме изненада с много креативитет!!! Направила си такива хубави кашкавалки! И аз много обичам ястия с кашкавал!!! Прегръщам те и ти желая прекрасно лято!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви момичета за милите думи.Пробвайте рецептата става невероятна и тези дни даже съм решила със сирене да правя и с някакъв зеленчук.... Ако стане вкусно ще споделя.

    ОтговорИзтриване