Последователи

вторник, 28 октомври 2014 г.

КАШКАВАЛ И СИРЕНЕ НА ФУРНА и гарнитура , моркови с галета и масло.




Една бърза, вкусна и лесна рецепта за работещи хора . :)



Продукти
около 300гр -кашкавал
150гр.- натрошено сирене
4.яйца
2 с.л.-кисело мляко
сол
чер пипер
масло
галета




Приготвяне
Настъргах на едро кашкавала.
Прибавих натрошеното сирене,яйцата,млякото пипера и леко осолих/ако не харесвате солено или сиренето не ви е изкиснато може и без сол /
Хубаво разбърках всичко.
Йена глас тавичка намазах обилно с маслото и поръсих с галета.
Изсипах сместа и разпределих равномерно навсякъде.



Поръсих отново обилно с галета отгоре.



Пекох на 200 градуса докато се зачерви хубаво отдолу и отгоре.






За гарнитура направих моркови с галета и масло.



400гр или към 5-6 бр- моркови нарязах на лентички.
Сложих в 500гр вода 2-3 с.л.-захар до сваряването им.


Изцедих ги.
Запържих 1/2-пакетче масло добавих морковите и 1с.л.-галета и бърках .


Когато полепна галетата по морковите са готови.




Невероятни стават и двете ,а и със кашкавала супер вкусна,лесна  и бърза гозбичка!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...