Последователи

понеделник, 12 януари 2015 г.

СРЕЗАНКА




ПРОДУКТИ
3 стръка -праз
7-8 -картофа
1к.ч.-олио
1к.ч.-царевично брашно
3бр.-яйца
сол

ПРИГОТВЯНЕ
Обелих картофите и ги нарязах на кубчета.
Размесих ги с нарязаният праз и,царевичното брашно и солта.
Изсипах в силно намаслена тавичка.



Залях с яйцата разбити с олиото.
Сложих във фурната и пекох на 220градуса.




Поднася се нарязано на порции.



БЕШЕ МНОГО ,АМА МНОГО ВКУСНО!
Рецептата е взета от тук

2 коментара:

  1. Интересно име на ястието, както и лесно, и вкусно!
    Успешна седмица, Здравче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тиле, името си беше така в рецептата ,а аз обичам оригиналите и много рядко ги променям. Не знам от кой край е тази рецепта ,но беше много вкусно.
      Прегръдки!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...