Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

неделя, 29 март 2015 г.

Яйце върху канапе от паниран "Камамбер" и гарнитура от картофи ,моркови и червено цвекло




продукти за панирането на сиренето
1бр.-камамбер
1 яйце,
брашно 1к.л.
1к.л.-галета
Камамбера се потапя в разбитата панировка и се пържи на силен огън за да не се разтопи отвътре.
/Аз малко го изпуснах,..... повечко го задържах на огъня и протече от едната страна/



За яйцето
1бр.-яйце и сол
Ринг с форма по ваше желание се слага в не залепващ тиган и се чука яйцето в него.
Така се пече докато отдолу хване коричка.
Изваждам със шпатула и с нож го отделям от стените на формата.



Картофите,морковите и червеното цвекло ,нарязах на тънки ивички.
Изпържих в олио с малко масло в него ,до готовност и преди да ги извадя поръсих малко галета по тях да полепне.



Сервирах в чиния сиренето и отгоре върху него яйцето.
Гарнитурата от страни си я слагате по желание.

2 коментара: