Последователи

понеделник, 14 септември 2015 г.

ПЪЛНЕНИ КАРТОФИ




Това ми дойде от вътре да го направя нещо по различно и много ,много вкусно.
Дано да ви хареса и на вас.



Продуктите са според количеството което ще правите.
ПРОДУКТИ
картофи полусварени
сирене
кашкавал
заквасена сметана
бекон
червена чушка
зехтин
чер пипер,
копър

Приготвяне
Картофите обелих и сварих до полуготовност .
Разрязах на две и издълбах всяка половинка.
Напълних със сирене ,после по 1 ч.л. сметана ,парче кашкавал и чушка.

Затворих двете половини
и увих в бекон.
Така се процедира с всичките картофи.
Сложих в тавичка,полях отгоре с малко зехтин.
Сложих във фурната да се запече.
Когато са готови настъргах кашкавал отгоре и пак запекох за малко да се разтопи кашкавала.
Гарнирах с майонеза и сладко кисел сос.

СЛАДКО КИСЕЛ СОС:
Захар се карамелизира и щом е готова върху нея се изсипва смес от: кетчуп, соев сос, балсамов оцет.
Съставките са "на око".
После се бърка,докато се редуцира до желаната гъстота.

1 коментар:

  1. Здравче,
    прекрасни са станали картофките.И аз правя подобни, но на половинки.Бързо и лесно ястие.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...