Последователи

понеделник, 15 август 2016 г.

Сьомгова пъстърва с подправки




продукти:
филе от сьомгова пъстърва,
лимонов сок,
босилек,
риган,
бял пипер,
сол,
девисил
За гарнитурата по ваш избор -може печени картофи,картофена салата,салатка от краставици и домати,кус-кузена салата.



приготвяне:
Нарязах филето на парчета,
овкусих с лимонов сок и ароматните подправки и оставих да престои 10-15 минути, за да поеме добре аромата.
Загрях грил тиган /може и тефлонов тиган/ и поставих рибата – най-напред изпекох откъм страната с кожата, за да пусне собствената си мазнина и след няколко минути обърнах и от другата страна.







източник

4 коментара:

  1. Зи4е, нещо се обърках от снимките.
    Приятен ден.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. БАТЕ НЕ РАЗБРАХ ОТ КАКВО СИ СЕ ОБЪРКАЛ :)))

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Само не го възприемай като забележка или заяждане, но пишеш за филе, а виждам на снимките котлет (или шайби), та затова ...

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...