Последователи

неделя, 30 октомври 2016 г.

РУЛО ОТ КАЙМА, ЗАВИТО С БЕКОН



съставки

за каймата

1 кг.-кайма
2 яйца
1 чаша- галета
 сол -но не много защото бекона и сиренето са солени
1 чаена лъжичка -черен пипер
1 супена лъжица- чесън на прах /аз сложих малко две щипки/

за рулото
алуминиево фолио
4-6 парчета шунка
6-8 парчета сирене
2 чаши спанак
10-12 резена бекон


подготовка
подгрях фурната на 350 ˚f /180°c.
В голяма купа смесих каймата, яйца, галета, сол, пипер и чесън на прах.
Хубаво омесих.
Върху фолио разстлах на правоъгълник каймата.


Сложих отгоре шунка,


сиренето


и спанака .


Внимателно с помощта на фолиото навих на руло каймата.


Върху алуминиево фолио наредих бекона плътно едно до друго с леко застъпване,


Сложих в края рулото от кайма.



Навих рулото заедно с бекона внимателно.


Поставих в подходяща тавичка в която ще го пека ,завито в алуминиево фолио за 25 минути.
Включих на 500 ˚f / 260 ˚c.
Премахнах фолиото и пекох в продължение на още 20 минути , докато бекона придобие златен цвят и стане хрупкав.


ДА ВИ Е СЛАДКО,ЗАЩОТО НА НАС НИ БЕШЕ, БЕЗУМНО ВКУСНО!!

ИЗТОЧНИК Bien Tasty ,има видео

ГАЛЕРИЯ:




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...