Последователи

неделя, 15 юли 2018 г.

Крем баница с домашна юфка



Продукти
1 пакет- домашна юфка
1-2 лъжици масло

за крема
1л.-прясно мляко
5-6 -яйца
1,1/2 ч.ч. 200мл -захар
ванилия

и пудра захар за поръсване



Приготвяне
Намазах с маслото една тава и сложих в нея юфката.
Запекох във фурната на най горно ниво за малко -внимавайте да не прегорите юфката защото си е печена.
През това време разбърках продуктите за крема.
Полях юфката и отново сложих във фурната и пекох на 200градуса докато се сгъсти крема.
Поръсих още докато е топла .
Сервирах със сладолед.
Може да карамелизирате захар отдолу на тавата и тогава да прибавите сместа и ще стане със карамелизилано дъно.
Това е бързо и много вкусно!




~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...