Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 1 декември 2018 г.

Джолани с мед и мента




ПРОДУКТИ
Свински джолани
сол
чер пипер
червен пипер
мед по 1к.л. на всяко джоланче
соев сос
по малко кимион
олио и по парченца масло за всяко джоланче
мента прясна -по стрък на пържола
Малко праз от перата на ситно
100мл.-бира


Приготвяне
Месото се осолява и се поръсва с чер пипер и кимион и по щипка червен пипер.
Сложих в тава като на дъното полях малко олио.
Когато ги наредих всичките с лъжичка намазах с меда.
Поръсих със соевият сос.
Нарязах на много ситно перата от праза и поръсих отгоре им и поръсих няколко щипки мента.
Ето така изглеждан готови за да престоят и да се мариноват.


Сложих на всеки джолан по резенче масло.
Полях и с бирата .
Завих тавата с алуминиево фолио и сложих в хладилника да престои една нощ.
Ако искате може и веднага да печете,няма проблем.
Аз когато имам гости включвам на макс фурната и когато заври го намалявам на 120-150 градуса и така пека цял ден,без да се занимавам повече с него.
Когато е готово прехвърлих в дълбок сач и запекох за малко  и така сервирам.
Гарантирам за най вкусното месо, което ще консумирате до сега!!!






~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар