Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 23 януари 2019 г.

ПАНИРАНО, РУСЕНСКО ВАРЕНО




ПРОДУКТИ
За 1 порция
1консерва -РУСЕНСКО ВАРЕНО
за панировката
1 яйце разбито с вилица
1с.л.-брашно


Приготвяне
отворих консервата
С ножче хубаво отделих от стените на русенското.
Леко с ножчето подчекнах дъното като въртях ножчето да мине навсякъде по дъното и да се отлепи.
Когато вече е извадено русенското потопих в яйцето после овалях в брашното пак в яйцето ,пак в брашното и накрая в яйцето и сложих да се пържи в нагорещено олио.
Става за минута и обърнах от другата страна.
Ястие за нула време и много ,много вкусно!
Поднесете със салатка и воала ,...насладете се!





~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар