пилешки крила
червен пипер
мед
сол
бира
парче масло
Джолана натърках със сол и червен пипер и малко мед.
Така процедирах и със пилешките крилца.
Сложих ги в тавичка
********
Използвах тавичка "Ултра про" на Tupperware.
Еее, ами уникална е.... Разликата на този съд е ,че тук нищо не залепва, всичко става уникално вкусно и крехко и се мие толкова лесно. Малък, удобен, лек, изпичащ равномерно съд, който е подходящ не само за фурна, а и за хладилник и фризер. Може да го ползвате също, за хляб, запеканка, руло Стефани и други
Ако искате да си закупите, "Ултра про", на Tupperware
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
ЕТО ОТ ТУК като се присъедините към групата.
********
Полях месото с 1/2 ч.ч.- бира и сложих маслото на парчета .
Сложих капака и пекох на 200 градуса до хубаво зачервяване на месцето.
Уникално вкусно!
Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!