Продукти за 1 порция
2бр.- филии от хляб за тостер
парче кашкавал
1бр.- яйце
масло,
олио
сол
магданоз
Между двете филии в средата, сложих парче кашкавал.
С тънкостеблена чаша изрязах в средата двете филии като се стараех, кашкавала да остане в средата на кръгчето.
Извадих кръгчето от чашата и в тиган с парче масло запекох от двете страни кръгчето.
Извадих го и наръсих олио в тигана , сложих филията с дупката,чукнах яйцето в нея.
Намалих котлона на 4 степен да се пържи яйцето бавно.
Поръсих солчица и магданоза и оставих до готовност на яйцето да се пече на бавният огън.
Във видеото нагледно е представена рецептата.
Ето как, може да видите във видеото
ВИДЕО КАК СЕ ПРАВИ
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!