1- яйце
150 мл.- прясно мляко
250 гр.- брашно +1 бакпулвер;
150 гр.- кашкавал нарязан на кубчета
150 гр.- натрошено сирене
60 мл.- олио
щипка сол
масло за отгоре
Разбих яйцето и добавих последователно изброените продукти.
;
Можете и с бяло брашно да си го направите ,даже и колбас да си прибавите.
Изсипах в намазнена тавичка на Tupperware, отгоре нарязах парчета масълце.
Пекох във фурната до хубаво, зачервяване на 180 градуса.
Пробвайте с клечка и ако още има в средата сурово, го пуснете още няколко минути.Хубаво го припечете, уникален е припечен.
Пекох го в тавичка "Ултра про" на Tupperware.Еее, ами уникална е....
Разликата този съд е ,че тук нищо не залепя и се мие толкова лесно.Малък, удобен, лек, изпичащ равномерно съд, който е подходящ не само за фурна, а и за хладилник и фризер. Може да го ползвате също, за хляб, запеканка, руло Стефани и други
Ако искате да си закупите, Ултра про, на Tupperware
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
като се присъедините към групата.
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар