Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
вторник, 12 февруари 2019 г.
Пури пълни с крем от грис
Продукти за крема
Ето тук в линка как се прави кремчето.
Грис със прясно мляко на крем
Направете го по гъстичко за да не излезе от корите когато се пече.
250гр.-грис
1л.-прясно мляко
1,1/2ч.ч.-захар
1- ванилия
парче масло 30гр
по желание канела за поръсване
ПРИГОТВЯНЕ
Кипвам млякото и слагам захарта да се стопи.
Сипвам и гриса и непрекъснато бъркам около 5мин. да набъбне хубаво.
Махам от котлона и добавям маслото и ванилията.
Фини кори
50гр.-масло, разтопено
канела
счукани орехи
Намазах половината кора с мазнината и прегънах на две.
Сложих две лъжици от крема и поръсих с канела
Поръсих със счукани орехи
Завих от едната и от другата страна и навих на руло.
Сложих в намаслена тавичка и пекох на 170 градуса докато порозовеят корите.
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Изглеждат лесни за изпълнение и вкусни за хапване ще ги пробвам.
ОтговорИзтриванеМного сполучливи станаха ,няма да съжалявате!
Изтриване