200гр.- императорски ориз на KRINA
100гр.- булгур
1к.ч.- олио
сол
Приготвяне:
Сварих ориза за 25мин. в подсолена вода.
Сварих и булгура с подсолена вода.
Направих сладко киселият сос
Конфитюра от чушки имам затворен в бурканчета.
Смесих хубаво императорският ориз и булгура.
Сложих в подходяща съдинка и запекох във фурната за 10 мин.
Поднесох със соса и конфитюра.
Да ви е сладко!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар