350гр.- захар
500гр.- кетчуп -да е по гъст, /аз използвах класически на Дерони/
100мл- соев сос,
100мл- балсамов оцет(аз го правя и с обикновен винен оцет пак се получава)
2-3 щипки- сол
ПРИГОТВЯНЕ
Обърках в купа кетчупа, соевият сос, оцета, солта.
Захарта карамелизирах и щом е готова, изсипах в нея сместа.
ВНИМАВАЙТЕ,ЧЕ ПРЪСКА когато се сипва сместа във карамела!
Постоянно бърках, докато се редуцира до желаната гъстота(като боза)
Може да използвате за печени на меса, панирани ястия, ориз, картофки и каквото се сетите.
Съхранете в стъклен буркан в хладилник ,така с месеци може да се съхранява без да се развали.
Опитайте и ако ви е кисело сложете още захар или ако ви е сладко добавете още оцет.Трябва да се усещат и двата вкуса, първо киселият и после сладкият.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Опитайте и ако ви е кисело сложете още захар или ако ви е сладко добавете още оцет.Трябва да се усещат и двата вкуса, първо киселият и после сладкият.
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар