Последователи

понеделник, 25 юли 2016 г.

Арабска питка с омлет ,луканка,кашкавал





продукти за 1 порция
Арабска питка
2 разбити яйца + малко сирене и направени на омлет
2 големи резени кашкавал
резени луканка



приготвяне
С двете разбъркани яйца направих омлет и поръсих сирене.
Омлета сгънах на на две и отместих настрана в чинийка.
Арабската питка в тефлонов тиган с няколко капки зехтин запекох и обърнах от другата страна.
Тогава омлета поставих в единият край на питката и отгоре кашкавала и луканката.



Захлупих с другата половина на питката.
Пекох така за малко и обърнах и другата страна за се запече.
Това е бързо лесно и адски вкусно.



2 коментара:

  1. Много идейно!
    От доста време се мъча да си правя сам арабските питки с джобче - един път станат, друг джобчето го няма, но стават вкусни.
    Само омлет с луканка не съм се сещал да сложа ... ама не е късно, де.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Действай бате, аз като по проста си ги купувам от Лекси,питките не се мъча да ги правя изобщо...голям мързел ме гони лятото в тези жеги ни ми се прави нищо!
      Иначе това бързо бижу е уникално на вкус!!!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...