Последователи

сряда, 16 септември 2015 г.

Яйца с кашичка



ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ -15мин.

Няколко стръка зелен лук и малко сол се запържва в мазнината.
Като се позапържи добавям брашно и пържа при непрекъснато бъркане-защото иначе бързо загаря.
Добавям червен пипер и размивам с вода,също бъркайки енергично-важно е да не стане на бучки.
Брашното слагам според това какво количество искам да сготвя.
Трябва да се получи рядка кашица и след като заври чукам едно по едно яйцата.
Варя ги няколко минути без да разбърквам.
След като разсипя поръсвам обилно с нарязан магданоз.



Рецептата е на Иванка Недева




1 коментар:

  1. Бързо и лесно ястие от селската ни кухня, здравче.Чудесно е.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...