захар
Върху тестото поръсвам захар и с точилка притискам да се впие в тестото.
Обръщам тестото от другата страна и отново поръсвам захар и притискам с точилката.
Започвам да навивам от единият край на руло до средата.
Тогава започвам да навивам и от другата страна до средата.
Нарязвам на парчета и щипвам с пръсти двата краища за да стане формата.
Слагам върху хартия за печене.
МНОГО ВАЖНО Е!
Пече се на предварително загряна фурна на 220 градуса.
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉