Последователи

сряда, 20 октомври 2010 г.

ОРИЗ СЪС СЪРНЕЛА


Кажете ми как да не снимам тази красота:)))






ПРОДУКТИ:
1глава -кромид лук на ситно
500 гр -ориз измит и изчистен
5-6 сърнели на по едри парчета и изпържена в масло
масло 1/2 пакетче
сол,чер пипер


ПРИГОТВЯНЕ:
Леко се задушава в маслото сърнелата.В тава се слага ориза.Към него се прибавя запържения кромид и сърнелата, солта,черния пипер.
долива се вода горе доло 2:1 да е или ако обичате по разварен ориз направо 3:1 го направете .Слага се във фурната и се пече до готовност.Тогава се вади и покрива с кърпа да се задушава ориза още.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...