Последователи

сряда, 27 януари 2016 г.

Вкусни пурички с кайма и праз




продукти
точени кори
топено пушено сирене


ЗА ПЛЪНКАТА
1 връзка -ПРАЗ
500гр.-кайма
гъби
олио за запържване на праза
червен пипер ,сол ,чубрица

приготвяне
Всички продукти за плънката се запържват в олиото до готовност.
Оставих да поизстине.



Всяка кора я сгънах на две и в края на дългият край сложих от плънката и по две резенчета пушено сирене.


Сгънах от едната страна и от другата така ,че да се съединят.Така...



Навих на руло .



Сложих в тавата която беше с хартия за печене.



Пекох до готовност.
Поръсих с настърган кашкавал и отново запекох.



2 коментара:

  1. Невероятно:)))И много по-хубаво от пролетните ролца!Благодаря за идеята:)

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошни са станали! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...