
продукти
точени кори
топено пушено сирене
ЗА ПЛЪНКАТА
1 връзка -ПРАЗ
500гр.-кайма
гъби
олио за запържване на праза
червен пипер ,сол ,чубрица
приготвяне
Всички продукти за плънката се запържват в олиото до готовност.
Оставих да поизстине.

Всяка кора я сгънах на две и в края на дългият край сложих от плънката и по две резенчета пушено сирене.

Сгънах от едната страна и от другата така ,че да се съединят.Така...

Навих на руло .

Сложих в тавата която беше с хартия за печене.

Пекох до готовност.
Поръсих с настърган кашкавал и отново запекох.

Невероятно:)))И много по-хубаво от пролетните ролца!Благодаря за идеята:)
ОтговорИзтриванеРазкошни са станали! Поздрави!
ОтговорИзтриване