Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
сряда, 27 януари 2016 г.
Вкусни пурички с кайма и праз
продукти
точени кори
топено пушено сирене
ЗА ПЛЪНКАТА
1 връзка -ПРАЗ
500гр.-кайма
гъби
олио за запържване на праза
червен пипер ,сол ,чубрица
приготвяне
Всички продукти за плънката се запържват в олиото до готовност.
Оставих да поизстине.
Всяка кора я сгънах на две и в края на дългият край сложих от плънката и по две резенчета пушено сирене.
Сгънах от едната страна и от другата така ,че да се съединят.Така...
Навих на руло .
Сложих в тавата която беше с хартия за печене.
Пекох до готовност.
Поръсих с настърган кашкавал и отново запекох.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Невероятно:)))И много по-хубаво от пролетните ролца!Благодаря за идеята:)
ОтговорИзтриванеРазкошни са станали! Поздрави!
ОтговорИзтриване