

продукти:
1 килограм пилешки дробчета
3 яйца, разбити
1/2 чаена чаша брашно
1к.ч.-кис.мляко
2-3 чаени чаши корнфлейкс, натрошен
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене


приготвяне:
Разделих пилешките дробчета на две и изрязах всички ципи, които ги свързват.
Подправих със сол и черен пипер на вкус.
Сложих ги в тенджерка с вода и сварих /за 5мин.от завирането/ до готовност.
Яйцата,млякото и брашното разбих на гъста каша в купичка
Сложих корнфлейкса с плитки чиния.
Всяко дробче топвам във яйчената смес и от там овалвам във корнфлейкса.
Изпържих ги в тиган на средно силен огън за около 2-3 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
Извадените дробчетата ги слагам върху кухненска хартия, за да поемат мазнина ако имат.
Поднесете по избор.


”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар