Извадих и обезкостих и нарязах месото, като за супа, а бульона прецедих за да няма костици .
Сложих обратно, месото в бульона.
Отделно в тиган с малко масло, запържих 1 глава кромид на много ситно,настърган на най ситното ренде, морков.
Прибавих и тях към бульона.
1к.ч.150гр.-ориз, изчистен и измит.
Когато завря бульона прибавих ориза, оставих да ври на тих огън, докато се развари .
Когато супата е готова, отстраних от котлона.
Застроих с:
1 разбитото яйце
2с.л.- киселото мляко
3с.л.-прясно мляко
1ч.л.-брашно.
Всичко това разбърквам добре и прибавям в него по малко от топлата супа.
После върнах всичко, като сипвах по малко обратно в супата и
НЕПРЕКЪСНАТО БЪРКАХ ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕСЕЧЕ!
Прибавя се ситно нарязан магданоз.
Бърза, лесна и много, много вкусна!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар