![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG_73yKsaxQmATbU2v7_rMGFYRBpPMdySuUMmdbAOv58c-ipUCIdcDL5vK1lexXayWKAwfR2bYNkyRWewF2DicgBqEasNFxOjJ1V3irRon72j5C7cW7Xu88F7E-aS4mB0mzL2jqq5wC5u7/s640/IMG_20160503_153655.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpOTp0tDXZzLoe1i53RzgExPwBvboEtTZ6CA_unV3k8_vFAUc-bI_FYzdRVG_BENaloNZP3lH5JfvWzpyr4_II_cvIorcZ8Wmio6jHiIGeicu_tC66TltNXJL0UWx3Y52Hr2-hx91djhku/s640/IMG_20160503_153721.jpg)
Продукти:
за карамела:
10 с.л.-захар може и повече :)
Залях тавата в която ще пека сладкиша.
Наредих отгоре праскови от компот
Върху тях нарязах филии дебели 2 пръста, козунак и наредих плътно върху прасковите
Залях със смес от:
1л.- прясно мляко
6 бр.- яйца
1 водна чаша - захар
1бр.- ванилия
Сложих във фурната на 170 градуса докато се изпече и отгоре порозовее.
Изкарах от фурната и оставих почти да изстине.
Обърнах в подходяща табла или чиния.
Сервирах на порции.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgA5fr72FP20IiZrCBgTHFMU-1aYiDWzTxqAw06ToV6_7FraLzLjFeYfbwGHTDRSDvETHBZXlJ85jSp3ImZrvdtzHYXcSpRZ7slXH5oHndGC5yWfjmdM-TG0iJyJ0C3vXs_LyqIWb_JOtCi/s640/IMG_20160503_153706.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkMWFbLO-rtgbkhJadAsp0o2HzqL59jzW7QG66y-jlI6MxSnNvqmmP_M_j558kmB5vERLE5Exa2nWcsTOMSxHyrMjFxiCFdlUJ4RQFQ6n-WIIpu3lBxnY8vF5CZeBL7wPj5MCgEZ3oVlUg/s640/IMG_20160503_153831.jpg)
=================================
Последна седмица за гласуване в годишните награди за най добър блог.
"Черпак с мерак" е номиниран в раздел
"ТОПЛО ОТ ФУРНАТА"
Най-добър блог за пити, погачи, тутманици и баници
***ГЛАСУВАНЕТО Е ТУК***
АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА МОЯТА НОМИНАЦИЯ,ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДРУГА.
Честита награда! Ако не се лъжа, номинацията стана награда!
ОтговорИзтриванеПоздравления!
Честита награда и от мен, Зиче!
ОтговорИзтриванеИ още много вдъхновение, още моменти на признание и лично удовлетворение!
Поздравления, голяма прегръдка и много се радвам за теб...