![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrXy9CJQpoF18X7o0bZPfE-EcJRGSadD_g8KUUzItZmUtYixI3BlkbkrelbBkb5zuxbE2sXTQaeEHSDQ0QGqBe8rRHBJwgeXM2VfiWL_LjGCHcGIM5QdF_Dp1iw7UJL6dEHMneplAS0p1U/s640/IMG_20161024_130055.jpg)
ПРОДУКТИ
1 пакет -тръбни макарони
1,1/2 ч. ч.- захар /може и да намалите количеството/
1,500 л. -прясно мляко
5- яйца
200гр -сирене
1- ванилия
1 -щипка сол и 1 с. л. олио във водата където врат макароните
50гр -масло
за карамела:
150гр- захар
ПРИГОТВЯНЕ
Макароните сварих , като във водата сложих , олиото и щипка сол.
В тавичка с диаметър 32 см карамелизирах захарта.
Изсипах сварените макарони и натроших сиренето ,обърках.
Разбих яйцата и захарта с миксер и добавих ванилията и прясното мляко.
Нарязах на парченца маслото отгоре.
Пекох макароните 30-тина минути в загряна на 200 градуса фурна, до готовност.
ГАЛЕРИЯ:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgF8pp2q2uVXrPIq8LkRvH0QXNwA501oH1CUcniAnFwRUEG7jVewnCTqg8uBKJqwBCjbfZIllrcCasQIzixM99oFmQjDHnceIRsnmtJBek9tYhobsaYo3tcDaVwObuxHAeCtZHZRrUs36ay/s640/IMG_20161024_130108.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVMrnpxq1UDP0tIY1Nu8-WuWpXiD44z0U8pv2K6wqBz5cfAlzKn47ekevbZZmMDOnjn1wkdEt8xAcCS32CV1HcnCOVweIDE3L1f7Cf7wrohr2npOmLoY-lnW-YXfZgLipiTkA_IGNCOUQe/s640/IMG_20161024_125949.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJ2UBe_WoxKPd5AfG0h3LOqj-PUbB1jWN67ZoylmDuwoCXL1PKoR0ctTwTal02PqgYi5goudyvtbP0Hl-4ZuZiua29VvrLRo1ViBv5tLjsuFxJJufCMpyV3OV0-lUohGBE2oEcLDZVd6GM/s640/IMG_20161024_130013.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9fK9i2GZtZub0JFc-bMU5LKrPdgVGgA6XvGHUQbXqG3MD9GvVaMO42AXFOOnjww4EaCvDXPCNGWF3dH35J_Bsjg97nteHhE0DAuapWxaJ-MwPnguQQMa-CEMn1APVrdwkoH9WGnI4ZBXx/s640/IMG_20161024_130025.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар