

Идеята видях някъде из нета и само си спомням ,че беше на "Готвим.нет"
Имах повече от половин пакет изостанали кори и още куп други нещица събрах от хладилника и я направих.
Получи се голяма вкусотия,опитайте и вие ,пък и когато рецептата е обери хладилник най-много обичам ,защото знам ,че ще е вкусно!
Продукти които аз сложих :
1-пакет- кори за баница
1 -домат
100гр -сирене
1 малко- бурканче гъби
5 пълни с.л.-лютеница
2бр.- биренки
100гр.-кашкавал
4бр.-яйца
олио
чубрица/подправки каквито искате може да си сложите,аз сложих домашна чубрица/

Приготвяне:
Наредих 4 кори на дъното на тавата.
Напръсках с олио.
Поръсих със сирене.

Сложих още две кори като поръсих с олио.Тогава настъргах биренката/може и на колелца да си я наредите/

отново 2 кори с олио поръсени, и наръсих със гъбите/моите са пържени с масло до готовност от буркан/

отново 2 кори напръскани с олио , натрошено сирене и нарязаният домат

отгоре 2 кори с олио намазани,
настъргах кашкавала и поръсих обилно със домашна чубрица.

Отгоре завърших с 4бр.кори които намазах с олио
и нарязах с нож

Тогава разбих с малко сол, яйцата и ги изсипах, върху нарязаната баница

Изчаках малко да попият хубаво яйцата

Сложих да пека на 190 градуса до готовност




”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Доста богата плънка, изглежда вкусно и каква е пухкава. Поздрави, Здравче!
ОтговорИзтриване