3бр-свински бъбреци
2 връзки-кромид лук-пресен (и със стар лук става страхотно)
3бр.-печени чушки
2-моркова
3бр.- настъргани домати
1/2 връзка магданоз
скилидка чесан нарязана на ситно
олио, сол, чер пипер, щипка захар
ПРИГОТВЯНЕ
Бъбреците разрязах на две и отстраних вътре белите жили.
Кипнах във вода за 10мин. да им излезе кръвта.
Измих на течаща студена вода.
Нарязах на парчета.
Нарязах и всички зеленчуци на едро.
В тенджера, сложих олиото да покрие дъното.
Прибавих всички нарязани продукти осолих, прибавих и черният пипер, и хубаво изпържих (задуших).
Когато почти са готови, прибавих доматите със щипка захар.
Така оставих да къкри на тих огън за около 20 -30 мин., като от време на време разбърквах.
Преди да извадя прибавих нарязаният магданоз.
Поднася се топло и студено.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар