Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 2 март 2024 г.

Лесна и вкусна рецепта с лаваш

 

Продукти за 1бр.

1 лист-лаваш

1бр.- разбито яйце

30гр- натрошено сирене

60гр- настърган  кашкавал

няколко парчета салам или луканка

по желание резени домати, но нарязани  на тънко

1с.л. масло


Приготвяне

Чукнах яйцето във тигана в който се е разтопило маслото.

Веднага отгоре сложих лаваша да се залепи за яйцето.

Така пекох около 3-4мин. като надигах със шпатула да видя дали се е запекло яйцето.

Когато е запечено, обърнах със шпатула да се запече и лаваша.

Тогава веднага, започнах да нареждам останалите продукти отгоре. 

Първо колбаса, сиренето, кашкавала , домата и оставих така да се разтопи кашкавала.

Навих на руло и сервирах.

Насладихме се на невероятен вкус.  Вие можете  плънката да сложите по ваш избор, със всичко става. Със зелении, също става много вкусно.

Също така можете да го използвате и за предястие.


”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

1 коментар: