дюли/като бройка според това за колко човека ще ги правите./
захар
1ч.ч.-вода
Измих хубаво дюлите и издълбах с нож семенната част в средата, без да пробивате от другата страна.
Може да ги разрежете и на половина и да издълбаете семенната част и да стане дупчица в средата да се сложи захарта.
Наредих в тавичка и всяка дюля напълних в издълбаната дупка със захар.
Изсипах водичката да покрие дъното на тавата, завих със алуминиево фолио и сложих във фурната на 220 градуса да се пекат!
Пекох около 50мин.
Махнах фолиото и запекох още веднъж да се получи захар на коричката.
Когато се карамелизират отгоре и водата почти се изпари са готови.
Ако обичате по сладки да са, когато махнете фолиото , може да прибавите още по една лъжица захар в отворите и тогава да ги запечете.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар