Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 30 ноември 2024 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ПРАЗ И КАШКАВАЛ

ПРОДУКТИ 
500гр.- пилешки дробчета 
5 стръка- праз 
100мл.- бира или вода 
сол, 
червен пипер, 
50гр.- масло 
 олио 
100гр.- кашкавал 

 ТАКА ГО ПРИГОТВЯМ 
 Дробчетата ги измивам добре, слагам ги в тава в която ще се пекат. Нарязвам праза на едро. 
В тиган с малко олио го запържвам до полуготовност. 
Прибавям накрая 1/2ч.л. червен пипер и махам от котлона. 
Тогава изсипвам праза при дробчетата. 
Поливам с бирата,/или вода/ солта, маслото и хубаво обърквам. 
Така пека на 220градуса около 30 мин. 
Накрая поръсвам с кашкавала и леко запичам да се разтопи. 
МНОООГО,  ВКУСНОООООО!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар