Много смокини тази година, ядохме пресни ,правих сладко, правих сладкиши.
Та затова реших да пробвам нещо нестандартно.
Ами получи се и то перфектно вкусно!
Ето какво сложих за панировката:
5с.л.- брашно
2с.л.- галета
2бр.- яйца
100мл.-вода
1с.л.- захар
щипка сол
Всичко това разбърках до гъста каша.
Смокините, измих и подсуших с домакинска хартия.
Всяка смокиня потапях в панировката и пържих в сгорещено олио .
Котлона да не е на много силно а на средна температура.
Това е мили приятели, горещо препоръчвам да опитате.
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
Няма коментари:
Публикуване на коментар