Продукти:
1ч.ч.- булгур
2с.л.- тънко фиде
80гр.- масло
гъби
свинско сварено или изпечено месо нарязано на ситно
3ч.ч.-вода
сол
Фидето запекох на тиган докато покафенее и извадих в чиния.
Гъбите ми бяха от консерва готови пържени , а свинското месо беше печена пържола.
Сложих ги в тигана със маслото и запържих около минутка. Ако са ви сурови гъбите и месото, ги изпържете до готовност.
Тогава прибавих булгура и фидето и изсипах водата.
Булгур вода е 1ч.ч.-булгур : 3ч.ч.-вода
Посолих и оставих под капак да къкри под капак на тих огън докато, булгура усвои водата.
Това е....... лесно, много ароматно и вкусно ястие!
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉





Няма коментари:
Публикуване на коментар