![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkhMtImR4Td36V_W_ggdFnhZm8QBFXl_DFcDXH2HJOv7gVXAmbN4Drt3gN5oKfaTvJD2o-Rb-iybeN_POVWLHtb3MtKobNF6v8HP8t1IWu_-M0yz7GKnhmjJiyMT-4fr1sS4DphScwFcY/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0777.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw8yQvv9Y4VMuQilXWq8K51s-wEiV4A4kquy8IrY3npVjyRBgx2RHsyzMGwk-FGlNqET2g-g-QtqdiswGbOC7rL9lGsxO1kuBWPon6IL6N5Lm03L8QeRbzS2OFVNDQ-HXmjNM_dVEMRaw/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0776.jpg)
ПРОДУКТИ:
3-банана
30 гр. масло
3 лъжици -кафява захар
3-4 лъжици - ром
канела,
ядки каквито имате под ръка
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbPoAdSewVlBMWld0Lbfhm2vbgOltaNbkQPmj_XATFMEYVjQkwV75fluutfmHflFZsFKSFlKO7X9EBpowgBM_dPk1oQP5vOJLIsDVPj4pg2gLz1Q9RFptLUgvsu3ea6qjOV0CvEA2XOyU/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0775.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ:
Разрязваме бананите на дълго.
Разтопяваме маслото в тефлонов тиган ,и слагаме бананите с нарязаната част надолу.При непрекъснато разклащане ги запържваме да поемат част от маслото.
Отстранете тигана и прибавете захарта и рома и продължете да запържвате докато захарта се стопи.Разклащаме постояно да се заливат бананите.
Добавяме канелата и пържим до стягане на соса.
Посипваме с ядките и сервираме със сладолед докато е още топъл банана.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuJuOzv79C_FMYxo9WitgF0Ju0tQiWwHgfsYBWtA_GhOVF_jeyzoRyRIBK4xix5xRYjf1fE7oFBuV33Gib4Wv0VDY0dxn6F5EgOKczcXT1bku1PH794uMpV8wKp0WTmX9O4RLfZL8cw8c/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0773.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар