ПРОДУКТИ
пилешко месо бут/само да не е бялото месо/
картови
морков
2бр. бульон- пилешки
1-3 стръка -пресен кромид/може и стар 1/2 глава
сол ако има нужда /бульона е солен/
целина,
няколко зърна черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязах бутчето на парчета.
Всички продукти сложих в тенджерка, също и кокалите от бута.
Всички продукти сложих в тенджерка, също и кокалите от бута.
Налях вода да покрие продуктите.
Пуснах на силен котлон да заври и тогава намалих на слабо, само да къкри до готовност на месото.
Пуснах на силен котлон да заври и тогава намалих на слабо, само да къкри до готовност на месото.
Бързо лесно и много ,много вкусно!
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉ Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉•══•❉
Няма коментари:
Публикуване на коментар