Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
четвъртък, 30 октомври 2014 г.
Печен джолан
Джолана го измих и натърках със сол.
В една чиния обърках подправки:
чубрица,
червен пипер,
черен пипер,
малко ким,
две смлени зърна бахар,
С малко масло шпиковах джолана.
В тази смес овъргалях джолана.
Сложих в малка тавичка и налях една водна чаша бира и малко вода.
Отгоре на джолана сложих резени масло и завих с фолио за печене.
Сложих във фурната на много силно докато заври и после намалих на 200 и пекох около час.
Тогава махнах фолиото и препекох да се зачерви хубаво.
Това е приказното джоланче , крехко и вкусно!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Ха,такааа-да ви е сладко,Зиче!
ОтговорИзтриванеНаздраве Живе от нас!
ИзтриванеУхааа, така обичам джоланче, Аморе! Чудно е станало с тези подправки, бахара ми е любим!
ОтговорИзтриванеПрегръдка, мила!
Аморе и аз обожавам бахар в месо и в каймата винаги слагам по мъничко. Много хубав стана.
ИзтриванеСилно те прегръщам и аз!
Препеченичко и многоооовкусно е това джоланче, Зиче! Поздравления!
ОтговорИзтриванеХриси така го обичаме препеченко, а вътре топящо се в устата,много вкусно.
ИзтриванеПрегръдки!