Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 11 март 2015 г.

ПОДАРЪКДа се похваля с прекрасните подаръци от екипът на MAGGI BG и невероятната Sandra Aleksieva и нейната страница 1001 РЕЦЕПТИ ....
Установих ,че МАГИ в продуктите си няма нито едно Е ...и помен няма вече от Е-тата, и с кеф ще си ги приготвя.Също така MAGGI® намалява съдържанието на сол в своите продукти съобразно с препоръчителното количество за дневен прием, установено от Световната здравна организация.
Искрени благодарности за вниманието на MAGGI BG , и на Sandra Aleksieva !
Почуствах се специална от вашето внимание, и много съжалявам ,че не можах да присъствам на сбирката и да се запозная с вас.
Пожелавам ви много успехи на целият ви екип и нестихващи творчески успехи на Сандра!

5 коментара:

 1. Честито!!!
  Браво!!! И аз харесвам Магги и винаги с удоволстовие ги ползвам. Успех и за напред!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Честито, Зиче. Аз преди време също редовно ги ползвах, но откакто избягвам Е-тата спрях. Приятно ме изненада с това, че не използват вече подобни добавки в продуктите си, а и с това, че намаляват солта в тях.
  Много приятно са те изненадали, честито отново, за което. Видях снимки от сбирката в социалната мрежа от която си личи, че са си прекарали супер.
  Пожелавам ти на следващата сбирка и ти да си там.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Да ти е честит подаръка, Здравче! Тези жестове много вдъхновяват и са като награда за положеният труд! Ползвай си ги със здраве и добре да си похапнете:))) Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 4. Зиче, да са ти честити, напълно заслужен подарък за теб! :) И благодаря за приятната новина, аз също се радвам на липсата на E-та. ;)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 5. Браво,Зиче!Заслужаваш прекрасните подаръци!

  ОтговорИзтриване